Lees het laatste Tuinkenner nieuws


Snoeien en bloeien in de winter

Tijd voor het winterklaar maken van de tuin en het inrichten van het winterterras. Het kan een behoorlijke klus zijn maar wel een hele leuke, wat verstaan we onder winterklaar maken en welke planten doen het goed in de winter. Een reminder voor de najaarsmest en 10 november is het Nationale Boomfeestdag. Lees hieronder verder of bekijk onze nieuwsbrief in mail versie.

Lees verder >Het Najaar, blad laten liggen & lekker veel bloembollen planten

Het najaar, in dit item nuttige tips bij het aanplanten van heesters & bomen Het aanplanten begint bij een gezonde bodem.. Lees hieronder verder of bekijk onze nieuwsbrief in mail versie.

Lees verder >Tijd voor Najaarsmest

Het is zover het najaar is in zicht, tijd voor najaarsmest! Ideaal voor zowel border als gazon, maar waarom is najaarsmest zo belangrijk? Lees hieronder verder of bekijk onze nieuwsbrief in mail versie.


Lees verder >Blog Klimop (hedera)

Ook een mooie heg met klimop in de tuin staan? Lees alles over de verzorging hiervan in onze nieuwste blog..


Lees verder >Zo voorkom je vraatschade in het gazon en meerdere tuintips

Welkom thuis, de vakantie zit er weer op. De koffers zijn inmiddels weer uitgepakt en er zijn weer genoeg indrukken opgedaan en herinneringen gemaakt.

In de tuin zijn er inmiddels ook weer diverse taken die hun aandacht vragen. Om nog van een heerlijke nazomer te genieten, hieronder enkele Tuinkenner tips en reminders....


Lees verder >