Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

ideal-logo.jpg
post nl logo.jpgWeService.jpg
twitter.jpg windowsmail.gif instagram kl.jpg

Volg ons 

 

 


Groenten in potten

(25-03-2012)

Creëer een unieke eetbare pottentuin voor een jaar vol oogstplezier!

Lekkere zelfgekweekte groenten oogsten is niet louter weggelegd voor mensen met een grote lap grond. Heb je een kleine stadstuin of zelfs maar een vensterbank of een balkon, dan ontwerp je met potten en bakken een eigen eetbare minituin. In Groenten in potten, het nieuwste Velt-boekje, ontdek je hoe je met zo’n pottentuin van start gaat. Dankzij de gedetailleerde info over 36 teelten oogst je een keur aan kraakverse groenten.

Herschaalde kopie van groenten_in_potten.jpg

 

Groenten in potten presenteert 20 potten met in totaal 36 mogelijke beginnersgroenten. We hebben gekozen voor een unieke benadering met per pot een voor- en nateelt. Elke pot schenkt je dus dubbel oogstplezier. Met combinaties als spinazie & paprika, rode biet & andijvie, krusla & courgette, en erwt & winterpostelein geniet je een heel jaar door van lekkers uit je pottentuin.

In Groenten in potten vind je alle info die je nodig hebt: over goede potgrond, zaaien, planten en oogsten, extra voeding en wisselteelt bijvoorbeeld. Met behulp van beschrijvingen van de 36 teelten en de handige zaai-, plant- en oogstkalender geef je jouw pottentuin meteen vorm.

De zonnige foto's van Stefan Jacobs tonen dat groenten in potten ook erg mooi zijn.

 

Gegevens en bestelinfo
Aantal pagina's: 48
Formaat: 165 x 165 mm
ISBN 9789081612821
Boekhandelsprijs: € 5,50 (inclusief btw en verzendingskosten)
Velt-Ledenprijs: € 3,95 (+ 1,55 verzendkosten)

Bestel
Groenten in potten door het juiste bedrag te storten op rek. BE51 0010 9905 5062 van Velt-nationaal, Berchem voor België of op giro 362280 van Velt Nederland voor Nederland, met vermelding van de titel en naam + adres.


   


 

Plaats een reactie: